At finde et WordPress Tema kan være en jungle i sig selv.

Vi har her forsøgt at beskrive lidt hvad du skal holde øje med når du skal vælge dit nye tema til hjemmesiden. Der er lidt forskellige faldgruber du kan ende i, og det er derfor vigtigt at forholde dig til det inden du kaster pengene efter et nyt tema.

Der findes flere tusindvis af gratis temaer, og mindst lige så mange betalte temaer.

Hvorfor er temaerne gratis?

De fleste gratis temaer kan groft sagt deles op i 2 grupper. Enten får man et tema der er lavet af en professionel virksomhed med baggrund i webudvikling, eller også er det blot en kopi af et betalt tema.

De professionelle virksomheder laver ofte flere forskellige gratis temaer. Det skyldes at deres forretningsmodel er at sælge support og skræddersyede løsninger til deres kunder. En anden grund kan være reklame.

Det er helt normalt at der ikke følger support med gratis temaer, og dette skal du være opmærksom på når du vælger dit tema.

Hvilke gode betalingstemaer er der?

Man kan vælge mange forskellige temaer. Man kan blandt andet bruge temaet Divi som er et af verdens mest populære temaer. Det er et rigtig godt tema til både nybegyndere og professionelle.

Et andet godt betalt tema er Avada. Dette er ligeledes et rigtig godt tema og det er faktisk verdens mest solgte tema.

Der er herudover også mange hostingudbydere som har automatisk tilføjet nogle temaer af de bedste temaer i deres pakker. Det har blandt andet udbyderen GMEngine, hvor de har præ-installeret 8 temaer i stedet for de normale 3 temaer.

Det er vigtigt at man tager stilling til hvor meget man vil bruge på sit tema, for der findes både billige og dyre temaer.

Som udgangspunkt vil det være en fordel at bruge penge på sit tema. Da man typisk får mere support og flere muligheder med et betalt tema.

Det kan dog godt betale sig at bruge tid på at finde det helt rigtige gratis tema. Særligt hvis man er villig til at sætte sig godt ind i det.