Gammelt soveværelse Slamporhvis du er vant til at læse i sengen, anbefales de klassiske sengelamper ikke. Fordi de udsender et diffust lys, der kan forstyrre dem, der sover næste dør. Og du er nødt til at trætte dine øjne. De direkte lys affjedrings lamper er meget bedre. Lyset fra oven forårsager skygger, der skal oprettes. De skaber en let konisk stråle og lyser op i bogen uden at irritere dem, der sover ved din side.
Sådan vælger du lyskilder.

led lys

Til hjemmet, du er nødt til at tage hensyn til visse faktorer, der vil føre os i indkøb. Som dimensionerne og formen på de rum, der skal belyses. Aktiviteter, der udføres i rummet, og det tidspunkt, hvor lampen skal være tændt. Og arrangement af væggen, farver og indvendige detaljer.

Belysning er en meget vigtig detalje, som ikke bør overses overhovedet. At give den ekstra touch og bringe ud af ejendommelig heden af hjemmet. Faktisk er for meget lys heller ikke godt.

Normalt, funktionen af sådanne lamper er også at dekorere, da der er mange lysekroner i varierende designs. Med forskellige pærer eller lavet af tekstiler eller glas alle med et godt lys billede indeni. Det er vigtigt, at loftet lys ikke fremspringende skygger. Og blændet ellers, problemet med en god og endda belysning af rummet er ikke løst. Armaturet med indlysende skygger har et behov for en gruppe af dekorative belysning.
LED-belysning


Køkken belysning

Da køkkenet er det mest levende miljø i huset er det nødvendigt, at belysningen er upåklagelig og kontinuerlig. Og at det ikke efterlader områder med skygge. Køkkenet er normalt det mest anvendte rum i et hjem. Hurtig morgenmad mens du er på farten. Og klar til at gå ud, en afslappende middag chats foran tv’et. eller en overdådig frokost på en festdag, der samler alle de kære rundt om bordet. For at gøre dette miljø så behageligt og funktionelt som muligt, er det nødvendigt, at belysningen er korrekt.

LED-lys

I køkkenet ved vasken, bordpladen, er lyset bruges til tilberedning, og tilberedning af mad. Og retter, opskrifter til læsning eller kontrol madlavning af tilberedte næringsmidler, at fuldføre retter. Ud over den generelle belysning i køkkenet. Kan vi tænke på et godt lys på bordpladen med lys spytte at blive placeret på bunden af skabene.

Over og underskab belysning i køkkenet

Belysningen af vægskabe og gulv skabe i køkkenet er afgørende for komforten af kokken, LED-lampen er et godt valg. takket være evnen til at vælge lys farve i henhold til forskellige behov, den perfekte løsning er. Den bedst egnede belysningsform til skabene er LED Strips er et godt tip. Det har den store værdi, at de undgår dannelsen af irriterende skygger i det område, hvor kokken arbejder. Hvilket gør tilberedning af fødevarer lettere og mindsker risikoen for ulykker.

I lyset af arbejdslygter er alle belysningsanordninger, som du kan flytte for at ændre belysnings retningen, tilstrækkelige. Der er oprindelige valg af loft lys, der kan flyttes og belyste forskellige dele af rummet efter dit behov. Det kan også være bordlamper, lamper på stativ, osv.


LED-teknologi

Hjem belysning, så hvis det er rigtigt, at de koster mere end de klassiske glødepærer. Men, det er også sandt, at de sidste fra 50 000 til 80 000 timer. Og i det lange løb, sparer de penge. Ikke kun det. 50% af den energi, der optages af LYSDIODERNE, giver belysning. Derfor reduceres den mængde energi, der spildes i form af infrarød stråling og varme. Frigivet i miljøet i forhold til traditionel belysningsteknologi.

Faktisk er en af fordelene ved LED-lys deres betydningsfulde tænding. Udover værdien af ikke udstrålende varme, hvilket gør dem sikre og nemme at placere overalt. Uden at risikere at forårsage farlig overophedning.
Ikke at glemme, at i modsætning til enhver anden lyskilde, de ikke tiltrækker fluer og insekter. En uundværlig værdi for en ren og praktisk i et køkken.