Trådløse alarmer med WIFI fra Miraca

Forskning viser, at boliger med et alarmsystem er mindre tilbøjelige at få indbrud end dem uden. Der er to typer af systemer: kablet og trådløst. Begge tilbyder tilstrækkelig sikkerhed til at afskrække en tyv.

Begreberne kablede og trådløse alarmsystemer beskriver typisk to dele af et alarmsystem – maskindelen og overvågningstjenester. For denne artikel, vi vil se på den fysiske installation af både kablede og trådløse alarmsystemer, og fordele og ulemper ved hver. 

Kablede overvågningssystemer

En af de største forskelle mellem kablede og trådløse alarmsystemer er omkostninger. Kablede sikkerhedssystemer har en tendens til at koste mindre og kommer med færre sikkerhedskomponenter end trådløse systemer. Kablede sikkerhedskonsoller har typisk brug for en professionel installatør til at omgå stikkontakten og kable din sikkerhedskonsol og sensorer i ledningssystemet i dit hjem, hvilket gør det til en permanent armatur. Kabelbaserede systemer bruger din fastnet, den samme linje som din telefon eller internettjeneste, til at oprette forbindelse til den professionelle overvågningstjeneste, du vælger. Men der findes alarmsystemer, du kan installere dig selv.  Find din alarm her.

Alarm fra Miraca er let at installere

De fleste kablede sikkerhedssystemer er kompatible med trådløse komponenter, såsom dørsensorer, bevægelsessensorer og overvågningskameraer. Det betyder, at du hurtigt kan oprette et traditionelt kabelbaseret system og tilføje ekstra sikkerhedsfunktioner i fremtiden, når dit budget tillader det.

En anden fordel er, at kablede systemer ikke kræver batterier, så du behøver ikke at bekymre dig om at ændre dem for at sikre, at du altid er tilsluttet. Dette gør kablede alarmsystemer mere pålidelige end trådløse alternativer. Men dette betyder også, at du er sårbar under en strømafbrydelse. Det er også nemt for professionelle tyve at klippe telefon- og strømledninger til at demontere dit alarmsystem.

Trådløse alarmsystem

Trådløse sikkerhedssystemer er mobile, hvilket betyder, at du kan tage dit system med dig, hvis du flytter til et andet hjem. Det er også lettere at placere disse systemers sensorer og kameraer i områder, der er svære at nå, da de ikke er afhængige af ledninger. Konsoller er ofte forprogrammeret, så dit hjem er sikret, så snart systemet er installeret. Ekstra sensorer og kameraer er nemme at installere. Fordi de er så nemme at opsætte, kræver de fleste trådløse systemer ikke meget mere end en skruetrækker til at montere de forskellige dele. Mens professionelle installatører er nyttige, er disse systemer nemme at sætte op på egen hånd. Godt alarmsystem fra Miraca.

Smart trådløs alarm fra Miraca

Trådløse overvågningssystemer er et godt valg, hvis du har satellit internet, da det ikke kræver brug af en fastnet til at overvåge din ejendom. Trådløs er også godt at have, når strømmen går ud, da den er afhængig af batteristrøm i stedet for din lokale elektriske virksomhed. Men det betyder, at du har brug for at ændre batterierne ofte, så systemet ikke bortfalder i beskyttelse.

En smart alarm fra Miraca – til god pris

En anden smart funktion i nogle trådløse sikkerhedssystemer er hjem automatisering evne. Denne teknologi giver dig mulighed for at overvåge og justere sikkerhedsindstillinger fra din mobile enhed, så du ikke behøver at være hjemme for at vide, hvad der foregår. Disse systemer giver dig mulighed for at justere varmestyring, lukke garagedøre og have tovejssamtaler med dine børn, når de kommer hjem fra skolen. Du finder en billig og smart trådløs alarm fra Miraca.

En ulempe for trådløse systemer er afbrydelsen i signalet fra hver sensor til konsollen. Vejret har især en evne til at forstyrre trådløse signaler, hvilket kan give falske alarmer, fordi sensorerne periodisk holder op med at fungere. Falske alarmer kan koste dig penge i form af bøder fra politiet og endda din overvågningstjeneste.

Resumé – Trådløse alarmer vinder

Både kablede og trådløse overvågningssystemer tilbyder dit hjem beskyttelse og sikkerhed, mens du er væk. Kablede systemer koster mindre og er permanent installeret som inventar i dit hjem. Mens et kablet system er mere pålideligt, da det ikke har batterier, der skal skiftes ofte, bliver det ubrugelig under en strømafbrydelse.

Trådløse systemer giver dig flere muligheder, herunder automatisering af hjemmet, og kræver ikke brug af dit elnet eller fastnet. Trådløse systemer fortsætter med at beskytte dit hjem, når lysene går ud, men du skal ændre deres batterier ofte, og signalet kan blive afbrudt, hvilket forårsager dyre falske alarmer.